Gazdinstvo Batrićević

Gazdinstvo Batrićević Claimed

Više decenisko porodično imanje koje smo prilagodili modernom dobu i omogućili da ljudi iz ostatka svijeta okuse naša ekoloska, tradicionalno pripremljena jela i uživaju u relaksirajućoj okolini.

Average Reviews

O nama

Na 15 km puta od Nikšića prema moru ( Kotoru, Herceg Novom ili prema Trebinju i Dubrovniku), a 700m udaljeno od magistralnog puta M6, nalazi se naše imanje koje možete posjetiti i osjetiti čari sela, domaćinske atmosfere i zdrave sredine.

Bavimo se poljoprivredom, voćarstvom i pčelarstvom. Takođe se bavimo i proizvodnjom rakija pravljenih od našeg voća. Proizvodimo džemove, sokove, likere i razne vrste salata. Sve to možete probati na našoj trpezi, jer organizujemo ručkove za naše goste. Naše proizvode takodje možete kupiti kao suvenir i sjećanje na nas i naše imanje.

Na gazdistvu možete probati tradicionalna jela: priganice sa medom, kačamak, cicvaru, kuvano (lešo) meso, hljeb ispod sača, meso ispod sača kao i prisustvovati pečenju jagnjetine na ražnju. Sve na našoj trpezi je organsko iz naše bašte što možete i lično ubrati. Takođe možete prisustvovati i učestvovati u pripremi samih jela, u koliko ste zato zainteresovani.

Posjedujemo i zavidnu kolekciju starih alata koji su se nekada koristili za rad. Možete učestvovati zajdeno sa nama u radovima u bašti, voćnjaku i pčelinjaku.

Posjeta našem domaćinstvu će vam ostati u nezaboravnom sećanju kako u ambijentu tako i u ukusima hrane.
Primamo organizovane i samostalne posjete uz zakazivanje dan unaprijed.

Galerija

Mapa

Kategorija

Statistika

388 Views
0 Rating
0 Favorite
3 Shares

Slična domaćinstva