Eko kamp “Pod gorom”

Eko kamp “Pod gorom”

Sezona počinje 1. juna i traje do sredine septembra.

Average Reviews

O nama

Eko kamp Chalets pod Gorom se nalazi na Njegovuđi, 3km od magistralnog puta Žabljak-Pljevlja, na lokalnom putu prema Vražjem i drugim jezerima, 15min udaljeno od Žabljaka.

U živopisnom predjelu na rubu crnogorične park šume, sa pogledom na Šarigoru, Kučajevicu, kao i obližnji Durmitor, i jezerima koja svojom ljepotom mame turiste iz svih krajeva svijeta: Zminičko, Vražje, Riblje, na udaljenosti od 3-6km. Livade, proplanci i potoci omogućavaju razne vrste turističkih aktivnosti, od branja bilja i šumskih plodova, kao i druge forme aktivnog i nezaboravnog odmora kao što su: ture pješačenja, ribolov, voznja bicikla, skijanje, nordijsko skijanje, sve zavisno od sezone. Na relaciji Njegovuđa-Ramovo ždrijelo Dobri Nugo-Smoljan Pašino polje-Zminica itd. Postoji i pripremljen atraktivan prostor za kampovanje.

Takodje, 4km od kampa nalazi se Grcko groblje, Nekropola stećaka Bare Zugića, koja predstavlja jedinstven primjer srednjovjekovne umjetnosti i stvaralaštva durmitorskog prostora od sredine XIV I XV vijeka.
Porodica Anđelić se nalazi na Njegovuđi, šestočlana porodica koja je počela da se bavi turizmom od prošle godine. Posjeduju porodičnu kuću na pomenutoj lokaciji, u ličnom vlasništvu, sagrađenu od drveta i kamena, na obodu šume, specifičnog arhitektonskog izgleda, koja privlači brojne turiste u prolazu lokalnim putem.

Anđelići su na svom imanju izgradili četrnaest koliba koje se stilski i koncepcijski uklapaju u unikatnu razglednicu, namijenjenu turistima. U blizini su počeli sa izgradnjom eko restorana u istom stilu, posebnog po tome što se podiže na stijeni,u staklu, sa ognjištem u sredini i autentičnim graditeljskim detaljima.

Kamp na raspologanju nudi četrnaest ležajeva, kolibice sa bračnim krevetima i kolibice sa po dva kreveta, sa zajedničkim kupatilom za sve goste.

Galerija

Radno vrijeme

Open 24/7

Mapa

Kategorija

Statistika

79 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

Slična domaćinstva

Da li je ovo vaše domaćinstvo

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business.